Lies gewichtscoach 

Afvallen op een lekkere en gezonde manier

Wie ben ik 

Ik ben Marlies van Steenoven, door mijn vrienden en familie ook wel 'Lies' genoemd. Ik ben geboren en getogen in Raamsdonksveer en woon samen met mijn vriend Raymond en onze kinderen Tim en Floor. Na mijn middelbare school ben ik in Nijmegen de studie voeding & diëtetiek begonnen, maar ben uiteindelijk afgestudeerd op de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. En na nog vele marketing- en public-relationstudies, heb ik verschillende functies gehad in marketing en communicatie, bijvoorbeeld bij Adidas, Hak, Toyota, Weight Watchers en het laatste jaar bij Avans Hogeschool.


Maar een paar jaar geleden begon het te kriebelen en besloot ik een opleiding voor gewichtsconsulent te gaan volgen. Mijn liefde voor gezonde maar wel lekkere voeding is namelijk zo groot dat ik er ook beroepsmatig iets mee wil doen. Deze opleiding voor gewichtsconsulent heb ik inmiddels met goed gevolg afgesloten en nu help ik andere mensen met hun gewicht en voeding in mijn eigen praktijk. Intussen heb ik ook de specialisatie 'Kind en Voeding' behaald en kan ik ook mensen met overgangsklachten in belangrijke mate helpen met aangepaste voeding. De specialisatie 'Sport en Voeding'  verwacht ik dit najaar af te ronden. 


Zelf ben ik er van overtuigd dat iedereen door gewoon gezond te eten en regelmatig te bewegen een gezond gewicht kan bereiken. En nee, niet iedereen kan maatje 36 hebben, maar dat hoeft ook helemaal niet. Veel belangrijker is het dat je goed in je vel zit en dat je dat ook uitstraalt.  


 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info